Σας ανακοινώνουμαι  ότι 2 ομάδες φοιτητών του Τμήματος μας, πο την επίβλεψη και καθοδήγηση του επ. καθηγητή κ. Πάτροκλου Βερελτζή οι οποίες συμμετείχαν στον διαγωνισμό Ecotrophelia 2020 που οργανώνει κάθε χρόνο ο ΣΕΒΤ, διακρίθηκαν και κέρδισαν η μια ομάδα τη 2η θέση (και έπαθλο 1000€), ενώ η δεύτερη ομάδα κέρδισε το βραβείο «Καλύτερο Πλάνο μάρκετινγκ και εμπορίας».

Ο εθνικός αυτός διαγωνισμός αφορά τη δημιουργία καινοτόμων προϊόντων του αγροδιατροφικού τομέα και απευθύνεται σε φοιτητές, οι οποίοι με την καθοδήγηση ενός καθηγητή υλοποιούν την ιδέα τους και φτιάχνουν το τελικό προϊόν.

Οι ομάδες αυτές έιναι: Μ. Κατσόγιαννη, Κ. Κατσούλας, Β. Βασδέκης, Β. Ιωάννης, Ζ. Λαμπρόπουλος & Σ. Φλώρος για το προϊόν PROATO (ένα αφέψημα βρώμης, εμπλουτισμένο με πρωτεΐνη ορού γάλακτος και καζεΐνη, ιχνοστοιχεία και βιταμίνες.)

Και Α. Στεργίου, Ν. Πατρικίου, Α. Αβραμίδου για το προϊόν Doozy φουρνιστά κράκερ χωρίς γλουτένη, με αμύγδαλο, καρύδα, ιπποφαές και καλλιέργειες L. Acidophilus.

Λεπτομέρειες για τα αποτελέσματα του διαγωνισμού, καθώς και ένα βιντεάκι από τα προϊοντα που διαγωνίστηκαν, θα βρείτε στην ιστοσελίδα

https://www.sevt.gr/gr/news-details/HMqFsw/ecotrophelia-2020-apotelesmata-diagwnismoy