Σήμερα 3-12-2021, ενημερωθήκαμε ότι στο 9ο εξάμηνο σπουδών του Τμήματος υπήρξε ένα επιβεβαιωμένο κρούσμα σε φοιτητή, ο οποίος τις προηγούμενες ημέρες παρευρέθη στις εκπαιδευτικές δραστηριότητες (μαθήματα της εβδομάδας 29 Νοεμβρίου – 3 Δεκεμβρίου 2021) του εξαμήνου αυτού.  Η διάγνωση (rapid test) γνωστοποιήθηκε στο φοιτητή στις 3-12-2021.

 

Ο συγκεκριμένος φοιτητής είναι εμβολιασμένος.

 

Ο φοιτητής παρευρέθη στο χώρο της Σχολής την

  1. 29/11: Διαγνωστικές Μέθοδοι Μελέτης Υλικών, κ. Ζασπάλης, (στη σειρά που είναι διπλά στα παράθυρα, στη θέση που είναι δίπλα στο διάδρομο και ~3 ή ~4 θέσεις πίσω από τον μεγάλο διάδρομο της πόρτας)
  2. 02/03: Συνάντηση με τον κ. Κυπαρισσίδη και την ομάδα του ΤΟΜ στο γραφείο του στις 12:00
  3. 01/03: Σχεδιασμός Προηγμένων Υλικών και διατάξεων, κ. Ζασπάλης (στη σειρά που είναι διπλά στα παράθυρα, στη θέση που είναι δίπλα στο διάδρομο και στην πρώτη θέση δίπλα από τον μεγάλο διάδρομο της πόρτας)

 

Κατά τη μέχρι τότε διάρκεια των μαθημάτων και της παρουσίας του στο αμφιθέατρο δεν έβγαλε καθόλου τη μάσκα του.

 

Στις 3-12-2021, το διενεργηθέν test (rapid) ήταν θετικό

 

Ο φοιτητής έχει αναπτύξει τα συμπτώματα της ασθένειας.

Ο φοιτητής ήδη είναι σε καραντίνα, σύμφωνα με το νόμο.

 

Παρακαλείσθε, αν παρακολουθήσατε κάποιο/α από τα  μαθήματα του έτους αυτού, να ακολουθήσετε απαρέγκλιτα τα προβλεπόμενα στις ‘ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ KAI TA ΜΕΤΡΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ’, από τις Πρυτανικές αρχές, ιδιαίτερα στο ‘4. Διαχείριση Ύποπτου ή Επιβεβαιωμένου περιστατικού με COVID-19 ή στενής επαφής’:

 

Σχετική ανακοίνωση

 

Υπεύθυνοι COVID Τμήματος Χημικών Μηχανικών

Αθανάσιος Σαλίφογλου, Δημοσθένης Σαρηγιάννης

 

Ημερομηνία Ανάρτησης:

Τρίτη, 7 Δεκεμβρίου  2021