Σήμερα 4-11-2021, ενημερωθήκαμε οτι στο 7ο εξάμηνο σπουδών του Τμήματος υπήρξε ένα επιβεβαιωμένο κρούσμα σε φοιτήτρια που τις προηγούμενες ημέρες παρευρέθη στις εκπαιδευτικές δραστηριότητες (μαθήματα της εβδομάδας 25-29 Οκτωβρίου 2021) του εξαμήνου αυτού.  Η διάγνωση (PCR test) γνωστοποιήθηκε στη φοιτήτρια στις 3-11-2021.

Συγκεκριμένα, η φοιτήτρια παρευρέθη στη Σχολή σε όλα τα μαθήματα του 7ου εξαμήνου της Δευτέρας (25/10) και της Τετάρτης (27/10).   Επίσης, την Δευτέρα (25/10) παρακολούθησε και το μάθημα επιλογής της κυρίας Ασημοπούλου (ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ).

Κατά τη διάρκεια αυτών των μαθημάτων καθόταν στην πλευρά των παραθύρων και στη μεσαία σειρά στο ύψος του τελευταίου εδράνου.

 

Παρακαλείσθε, αν παρακολουθήσατε κάποιο/α από τα  μαθήματα του έτους αυτού, να ακολουθήσετε απαρέγκλιτα τα προβλεπόμενα στις ‘ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ KAI TA ΜΕΤΡΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ’, από τις Πρυτανικές αρχές, ιδιαίτερα στο ‘4. Διαχείριση Ύποπτου ή Επιβεβαιωμένου περιστατικού με COVID-19 ή στενής επαφής’:

 

Σχετική ανακοίνωση

 

Υπεύθυνοι COVID Τμήματος Χημικών Μηχανικών

Αθανάσιος Σαλίφογλου, Δημοσθένης Σαρηγιάννης

 

Ημερομηνία Ανάρτησης:

Πέμπτη, 4 Νοεμβρίου 2021