Σας ενημερώνουμε ότι στην ιστοσελίδα του Τμήματος Σπουδών[1] έχει αναρτηθεί πρόσκληση προς Υ.Δ., κατόχους μεταπτυχιακού διπλώματος ειδίκευσης στους κλάδους της Μηχανικής (Engineering), της Φωτονικής (Photonics), του Αστικού Σχεδιασμού (Urban Planning), της Επιστήμης Δεδομένων (Data Science) και σχετικών, για  20 θέσεις αμοιβόμενης διδακτορικής έρευνας στο πρόγραμμα WATER4ALL.

Στόχος του προγράμματος, το οποίο οργανώνεται από το consortium των Πανεπιστημίων της Τουρκίας: Izmir Institute of Technology (IZTECH, συντονιστής), Istanbul Technical University (ITU), Middle East Technical University (METU) και Gebze Technical University (GTU), και συγχρηματοδοτείται από τον Ευρωπαϊκό Εκτελεστικό Οργανισμό Έρευνας (Δράσεις Marie Skłodowska-Curie) και το Τουρκικό Συμβούλιο Επιστημονικής Έρευνας και Τεχνολογίας, είναι η δημιουργία των ειδικών του μέλλοντος για το Νερό και η προώθηση της καινοτομίας στη βιώσιμη διαχείριση των Υδάτων.
Οι υποψήφιοι/-ες ερευνητές και ερευνήτριες θα πρέπει να είναι εν ενεργεία Υ.Δ. Υποψήφιοι/-ες που έχουν ήδη υποστηρίξει τη Δ.Δ. τους, ακόμη κι αν δεν τους έχει επισήμως απονεμηθεί ο τίτλος, ΔΕΝ μπορούν να θέσουν υποψηφιότητα.

Προσφέρεται συμβόλαιο πλήρους απασχόλησης διάρκειας 48 μηνών, 40 ωρών/εβδομάδα, αρχής γενομένης από Οκτώβριο 2024, με: μηνιαίο επίδομα διαβίωσης, επίδομα μετακινήσεων, επίδομα έρευνας για την κάλυψη δαπανών σχετιζόμενων με αυτήν,

  Προθεσμία υποβλής αίτησης: 15 Ιουνίου 2024

Οι ενδιαφερόμενοι/-ες μπορούν να επιλέξουν έως 5 project εκπόνησης Δ.Δ. στα πανεπιστήμια του consortium, συνιστάται, ωστόσο, η επικοινωνία με τους/τις επόπτες/-τριες αυτών πριν την οριστική υποβολή της αίτησης.
   

Links:
——
[1] https://dps.auth.gr/2024/03/20/water4all/
  Ioanna Korpidou
Τμήμα Σπουδών
Department of Studies
Aristotle University of Thessaloniki
541 24 Thessaloniki, Greece
Tel: +30-2310-994168
E-mail:dps@auth.gr