Οι εισαγόμενοι στα Τμήματα του ΑΠΘ, επιτυχόντες α) πανελλαδικών εξετάσεων (συμπεριλαμβανομένης της ειδικής κατηγορίας Ελλήνων πολιτών της μουσουλμανικής μειονότητας Θράκης) και β) της ειδικής κατηγορίας ατόμων που πάσχουν από σοβαρές παθήσεις, ακαδ. έτους 2023-2024, και εγγραφέντες στην πλατφόρμα του ΥΠΑΙΘΑ εντός της καθορισμένης προθεσμίας εγγραφών (31 Αυγούστου-20 Σεπτεμβρίου) θα καταχωρήσουν τα στοιχεία τους και θα ανεβάσουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά (φωτοτυπία αστυνομικής ταυτότητας, φωτογραφία, εκτύπωση ΑΜΚΑ, Υπεύθυνη Δήλωση) στην πλατφόρμα του ΑΠΘ https://register.auth.gr από 28 Σεπτεμβρίου έως 4 Οκτωβρίου.

Στην ιστοσελίδα του Τμήματος Σπουδών έχει αναρτηθεί κεντρική ανακοίνωση σχετικά με τα στάδια της διαδικασίας, στην οποία μπορείτε να παραπέμπετε, κατά προτίμηση με ενεργό σύνδεσμο.

Στην ανακοίνωση γίνεται ειδική αναφορά στις εξαιρετικές περιπτώσεις α) μη εγγραφής στην πλατφόρμα του ΥΠΑΙΘΑ, β) μη υποβολής δικαιολογητικών της ειδικής κατηγορίας ατόμων που πάσχουν από σοβαρές παθήσεις, γ) ανάκλησης διαγραφής, σύμφωνα με το κεφάλαιο 3 της ανωτέρω εγκυκλίου