Το Engenius Patras σας προσκαλεί στην διαδικτυακή ενημερωτική δράση του, σχετικά με τα μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών στο εξωτερικό.

Ενδιαφέρεσαι για τον εμπλουτισμό της ακαδημαϊκής σου καριέρας και την απόκτηση μεταπτυχιακης πιστοποίησης;

Τότε μην χάσεις το ‘Master’s Abroad!’. Η ενημερωτική δράση θα περιλαμβάνει ομιλίες για την χρησιμότητα ενός μεταπτυχιακού προγράμματος σπουδών, ενημέρωση για την διαδικασία αίτησης και τα προαπαιτούμενα στοιχεία καθώς και μεταφορά εμπειρίας από απόφοιτους μεταπτυχιακών προγραμμάτων.

 

================================

#when: 30.3.2024

#time: 17:00

 

Κλείσε το εισιτήριο σου τώρα!

https://www.cognitoforms.com/EngeniusPatras/MastersAbroadASeminarOnInternationalMastersDegrees

 

Η ενημέρωση απευθύνεται σε φοιτητές Χημικούς Μηχανικούς.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να μας βρείτε:

https://www.instagram.com/engenius.patras

https://www.facebook.com/engeniuspatras/

https://gr.linkedin.com/company/engenius-patras

To Engenius Patras είναι ένας ανεξάρτητος, εθελοντικός, φοιτητικός, μη κερδοσκοπικός οργανισμός, που αποτελείται από φοιτητές χημικούς μηχανικούς και απευθύνεται σε φοιτητές χημικούς μηχανικούς. Μέσα από τις δράσεις του, σκοπός του οργανισμού είναι η παροχή δεξιοτήτων στους φοιτητές και η αλληλεπίδρασή τους με την αγορά εργασίας, ενώ όραμά του είναι η δημιουργία ενός δικτύου που θα συνδέει τους φοιτητές χημικούς μηχανικούς με τους επαγγελματίες του κλάδου.

================================================================================================================================================



Konstantina Traka
Marketing Coordinator @Engenius|Patras Network of Chemical Engineers
Mobile: (+30)6985066423