Η εξέταση θα διεξαχθεί την Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου 2022 σε ομάδες που ξεκινούν αυστηρά από τις 9:00 και κάθε ομάδα έχει διάρκεια εξέτασης 60′ 

Συνίσταται θερμά η χρήση μάσκας υψηλής προστασίας ffp2 και υπενθυμίζετε ότι δεν επιτρέπεται η κατανάλωση φαγητών ή νερού στο εργαστήριο. Επιτρέπεται η χρήση μόνο του διδακτικού βιβλίου και κανενός άλλου υλικού ή σημειώσεων.  

Η εξέταση  θα γίνει στο εργαστήριο Η/Υ με τη χρήση του elearning. Οι φοιτητές θα εισέλθουν στο elearning με τους ιδρυματικούς λογαριασμούς και πλοηγούμενοι στο πεδίο “Εξέταση” θα δουν την ημέρα της εξέτασης τον σύνδεσμο για το θέμα και την θυρίδα υποβολής του κώδικα προς απάντηση του. Απαγορεύεται η πλοήγηση εκτός του πεδίου των εξετάσεων της σελίδας του elearning και η απαγόρευση αυτή περιλαμβάνει το δημοσιευμένο υλικό του μαθήματος.

Παρακαλώ να είστε όλοι εξοικειωμένοι με την χρήση του συστήματος πριν την εξέταση που θα διαρκέσει μια ώρα.

Οι ομάδες εξέτασης και οι αντίστοιχη ώρα έναρξης της εξέτασης για την κάθε ομάδα είναι:

Ομάδα 1: από Αβδουλαχ Μουσταφα εως και Γιαννούμης Αριστείδης, ώρα έναρξης 09:00

Ομάδα 2:  Γιόρτσιος Απόστολος έως και  Καραγεωργίου Ιωάννης, ώρα έναρξης 10:30

Ομάδα 3: Καραδήμος Θεόδωρος έως και Μελένιου Κωνσταντίνα, ώρα έναρξης 12:00 

Ομάδα 4:  Μελέτη Βαρβάρα  έως και Παπαδόπουλος Χρήστος ώρα έναρξης 13:30

Ομάδα 5:  Παπαδόπουλος Σπύρος  έως και Σταμπολή Χρυσάνθη Αργυρώ ώρα έναρξης 15:00

Ομάδα 6:  Σταμπολίδου Δόμνα  έως και Ψυχιάς Ιωάννης ώρα έναρξης 16:30

Δεν θα γίνει δεκτή καμία αλλαγή στην συμμετοχή στις συγκεκριμένες ομάδες. Η εξέταση θα γίνει στην αίθουσα Υπολογιστικό κέντρο Πολυτεχνικής 3η πτέρυγα 1ος όροφος : INFOLAB – Laboratory of Informatics, Computational methods and Information Security (auth.gr)