Αρμοδιότητες Γραμματείας

Η Γραμματεία του Τμήματος είναι αρμόδια για τη διοικητική υποστήριξη των μαθημάτων και των λοιπών δραστηριοτήτων της σχολής. Στις αρμοδιότητες της γραμματείας περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων:
Υποστήριξη συνεδριάσεων, σύνταξη και διεκπεραίωση εγγράφων, διαχείριση θεμάτων προσωπικού, τήρηση αρχείου.
Υποστήριξη υποψηφίων διδακτόρων και αναγόρευσή τους. Υποστήριξη προκηρύξεων και πλήρωσης θέσεων των μελών ΔΕΠ του Τμήματος.
Διαχείριση στοιχείων αποτίμησης ακαδημαϊκού έργου για την αξιολόγηση του τμήματος. Τροφοδότηση της ιστοσελίδας του Τμήματος με ανακοινώσεις και υλικό δημοσιότητας. Ανάρτηση διοικητικών πράξεων στη Διαύγεια.
Διαχείριση φοιτητολογίου, θεμάτων προπτυχιακού προγράμματος σπουδών και προγράμματος εισερχομένων και εξερχομένων φοιτητών ERASMUS. Διαχείριση βαθμολογιών, ακαδημαϊκών περιόδων, δηλώσεων μαθημάτων. Διαχείριση υποτροφιών και στατιστικών. Έκδοση πιστοποιητικών, εξυπηρέτηση φοιτητών. Διαχείριση εγγραφών πρωτοετών. Διαχείριση, έλεγχος και διεξαγωγή ορκωμοσιών.
Υποστήριξη και παρακολούθηση εξέτασης διπλωματικών εργασιών. Διαχείριση στοιχείων του προπτυχιακού προγράμματος σπουδών για την εσωτερική αξιολόγηση του τμήματος. Διαχείριση θεμάτων ECTS.

H Γραμματεία του Τμήματος βρίσκεται στο ισόγειο του Κτιρίου Δ’ και δέχεται το κοινό κάθε εργάσιμη ημέρα από 12:00 έως 13:30.

Επικοινωνία

Ταχυδρομική διεύθυνσηΗλεκτρονική διεύθυνση
Γραμματεία Τμήματος Χημικών Μηχανικών,
Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης
54124 Θεσσαλονίκη, Ελλάδα
info@cheng.auth.gr
fax: 2310.996250

Προσωπικό

ΟνοματεπώνυμοΙδιότηταΤηλέφωνοe-mail
Μαρία ΒλάχουΠροϊσταμένη2310-996267mvlahou@auth.gr
Στυλιανή ΠαπαχρήστουΦοιτητικά2310-996186spapachr@auth.gr
Αναστασία ΚόρτσουΦοιτητικά2310-996158akortsou@auth.gr
Γιώργος ΜητροκανέλλοςΦοιτητικά2310-996182info@cheng.auth.gr